Për zhvillimin profesional të punonjësve arsimor

Ministria e Arsimit dhe Sportit vendosi të bëjë ndryshime në udhëzimin “Për zhvillimin profesional të punonjësve arsimor”. Në udhëzimin numër 26, datë 15.08.2014 sqarohen të gjitha ndryshimet

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Publikohet editimi digjital i veprave të Naim Frashërit

Next Article

Për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve

Related Posts