Për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve

Duke filluar nga viti 2014-2015 e në vazhdim, mësuesit që plotësojnë kriteret e pikës 2, kanë të drejtë të aplikojnë për kategorinë e kualifikimit nëse kanë kryer të paktën 3 ditë trajnimi në vit të pasqyruara me 1 kredit

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për zhvillimin profesional të punonjësve arsimor

Next Article

Përcaktimi i nivelit arsimor të mësuesit

Related Posts