Përcaktimi i nivelit arsimor të mësuesit

Urdhër për përcaktimi i nivelit arsimor të mësuesit në institucionet publike të arsimit parauniversitar

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve

Next Article

Fondet e planifikuara për bibliotekat e shkollave

Related Posts