Shkolla “Përparimi” Shkodër feston, Ditën e Luleve

Shkodra feston Ditën e Luleve. Buqetat dhe kurorat e luleve të shkollës “Përparimi” pasurojnë festën.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Shokët e klasës peticion që Glendis Demiri të qëndrojë në Gjermani

Next Article

Promovohen 6 doracakë për mësimin në gjuhën e prejardhjes

Related Posts