Udhëzues për hartimin e planit vjetor të punës së mësuesit kujdestar

Në mbështetje të Rregullores për funksionimin e institucionet arsimore parauniversitare në Republikën e Shqipërisë, neni 66, mësuesi kujdestar i klasës duhet të hartojë një plan për zhvillimin e detyrave të tij si mësues kujdestar i klasës. Udhëzuesi i mëposhtëm i vjen atyre në ndihmë.

UDHËZUES PËR INSTITUCIONET ARSIMORE TË ARSIMIT PARAUNIVERSITAR PËR HARTIMIN E PLANIT VJETOR TË PUNËS SË MËSUESIT KUJDESTAR

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sportistët elbasanas të 6-ët në botë në sportit e rrallë

Next Article

Letër informuese për planifikimin vjetor dhe disa aspekte të zhvillimit të kurrikulës

Related Posts