Letër informuese për planifikimin vjetor dhe disa aspekte të zhvillimit të kurrikulës

Kjo është një letër informuese drejtuar institucioneve arsimore të arsimit parauniversitar, e cila përmban disa orientime dhe sugjerime që i vijnë në ndihmë ecurisë së punës së mësuesve për vitin mësimor 2021-2022.

INFORMACION PËR PLANIFIKIMIN VJETOR DHE DISA ASPEKTE TË ZHVILLIMIT TË KURRIKULËS 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Udhëzues për hartimin e planit vjetor të punës së mësuesit kujdestar

Next Article

Dr. Blegina Hasko Bezo: Mësues si artist; artisti si mësues

Related Posts