Testet e tremujorit të dytë, abetare dhe gjuhë shqipe, klasa I dhe II

Mësuesja Anila Londo, ka përgatitur modele testesh në lëndën e gjuhës shqipe për klasën e parë dhe të dytë, për periudhën e dytë. Testet i gjeni mëposhtë për secilën klasë.

Për të gjithë të interesuarit sjellim modele testesh për tremujorin e dytë në lëndën e gjuhës shqipe për klasat e para dhe të dyta. 

Testet janë përgatitur nga mësuesja Anila Londo. 

TESTI PËR KLASËN E PARË (PDF)

TESTI PËR KLASËN E DYTË (PDF)

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Letërsi X, analiza letrare e tragjedisë "Hamleti"

Next Article

Mësim online edhe për studentët, rreth 40 mijë të rinjë po studiojnë nga shtëpia

Related Posts