Plan kurrikular/Tema: Komunikimi dhe leximi mjete dhe kulturë për formimi e një njeriu të dobishëm

Ky është një plan projekt kurrikular në ndihmë të mësuesve të gjimnazit për lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, klasa 11-të, viti shkollor 2020-2021. Tema e punuar nga Dr. Ermira Ymeraj për këtë projekt është: Komunikimi dhe leximi mjete dhe kulturë për formimi e një njeriu të dobishëm.

PLANI I PROJEKTIT KURRIKULAR

Lënda: Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Klasa: XI

VITI SHKOLLOR

2020-2021

Nanila Allkja Biçaku

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Durim Lika: Fëmijët shqiptar në Parma nuk do ndalen së mësuari gjuhën shqipe as në kohë kovidi

Next Article

Kejsi Xhemo: Piktura, arti i bukur që ndryshoi dhe plotësoi jetën time

Related Posts