Dosja për vlerësimin e praktikës profesionale – Dega Pikturë

Materiali i mëposhtëm ju njeh me portofolin e praktikës profesionale të kandidates për mësuese Enisa Sula dhe mësueses mentore Dr.Blegina Hasko Bezo të Liceut Artistik “Jordan Misja”. Puna dhe bashkëpunimi i tyre tregon një model dinjitoz për t’u marrë shembull.

Portofoli i praktikës profesionale

Liceu Artistik “Jordan Misja”

Viti shkollor 2020-2021 

Dega: Pikturë 

Lënda: Perspektivë 

Mentore: Dr.Blegina Hasko Bezo

Praktikantja: Enisa Sula 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Dallimet midis shkollës tradicionale dhe shkollës moderne

Next Article

Thirrja për të rinjtë: Lexoni libra!

Related Posts