Për rregulloren tip të insitucioneve arsimore

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për rregulloren tip të insitucioneve arsimore”, në mbështetje të nenit 102 të Kushtetutës së Shqipërisë dhe nenit 26

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për procedurat e ndjekjes së arsimit bazë me kohë të pjesshme

Next Article

Për procedurat e ndjekjes së arsimit bazë për nxënësit që nuk kanë ndjekur të paktën dy klasa të arsimit bazë

Related Posts