Për procedurat e ndjekjes së arsimit bazë me kohë të pjesshme

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për procedurat e ndjekjes së arsimit bazë me kohë të pjesshme”, procedurat e regjistrimit, dokumentet bazë që nevojiten

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për pajisjen e nxënësve me dëftesë klase

Next Article

Për rregulloren tip të insitucioneve arsimore

Related Posts