Për pajisjen e nxënësve me dëftesë klase

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për pajisjen e nxënësve me dëftesë klase”, në mbështetje të nenit 102, pika 4 e Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për bordin e institucionit arsimor

Next Article

Për procedurat e ndjekjes së arsimit bazë me kohë të pjesshme

Related Posts