Për kriteret dhe procedurat për përzgjedhjen e anëtarëve të këshillit vendor të arsimit parauniversitar

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për kriteret dhe procedurat për përzgjedhjen e anëtarëve të këshillit vendor të arsimit parauniversitar”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për procedurat për arsimin e fëmijëve të ngujuar

Next Article

Për arsimimin e individëve të moshës shkollore në institucionet përkujdesjes shoqërore

Related Posts