Për arsimimin e individëve të moshës shkollore në institucionet përkujdesjes shoqërore

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Arsimimin e individëve të moshës shkollore në institucionet përkujdesjes shoqërore”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për kriteret dhe procedurat për përzgjedhjen e anëtarëve të këshillit vendor të arsimit parauniversitar

Next Article

Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave të njëvlershmërisë së dëftesave dhe diplomave të nxënësve të arsimit parauniversitar të ardhur nga jashtë vendit

Related Posts