Për procedurat për arsimin e fëmijëve të ngujuar

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për procedurat për arsimin e fëmijëve të ngujuar”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për planifikimin e fondeve buxhetore dhe ndjekjen e procedurave të prokurimit për blerjen e librave të bibliotekave të institucioneve arsimore publike

Next Article

Për kriteret dhe procedurat për përzgjedhjen e anëtarëve të këshillit vendor të arsimit parauniversitar

Related Posts