Për arsimin dhe aftësimin profesional

Qëllimi i këtij ligji është të rregulloj sistemin e arsimit dhe aftësimit profesional në përputhje me nevojat e zhvillimit ekonomik dhe shoqëror të Republikës së Kosovës, përfshirë ndryshimet ekonomike dhe teknologjike

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për inspeksionin e arsimit në Kosovë

Next Article

Gazeta zyrtare e institucioneve të përkohshme të vetëqeverisjes në Kosovë

Related Posts