Kosovë, anulohet Testi i Arritshmërisë për klasat e 9-ta. Ja kriteret dhe afatet për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të

Vendim mbi Testin e Arritshmërisë për klasat e 9-ta dhe regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të për vitin shkollor 2020/2021, nga MAShT.

Në vazhdën e masave për luftimin dhe parandalimin e COVID-19, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka marrë vendim që të anulohet Testi i Arritshmërisë për klasat e 9-ta për vitin shkollor 2019/2020.

Vendimi është marrë pas situatës së krijuar me shtimin e rasteve të të infektuarve dhe në përputhje me rekomandimet e institucioneve shëndetësore dhe Qeverisë së Kosovës për respektimin e masave mbrojtëse.

Për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të për vitin shkollor 2020/2021, MASh ka përcaktuar kushtet, kriteret dhe afatet.

Prishtinë

6 gusht 2020

MASHT

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

A përcillet trauma nga nxënësit tek mësuesit?

Next Article

Lejojeni imagjinatën të fluturojë larg duke shkruar histori aventureske

Related Posts