Gazeta zyrtare e institucioneve të përkohshme të vetëqeverisjes në Kosovë

Zyra për Menaxhimin dhe Administrimin e Gazetës Zyrtare të Institucioneve të Përkohshme të Vetëqeverisjes në Kosovë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për arsimin dhe aftësimin profesional

Next Article

Për arsimin në komunat e Republikës së Kosovës

Related Posts