Për inspeksionin e arsimit në Kosovë

Në bazë të Kornizës Kushtetuese për Vetëqeverisje të Përkohshme në Kosovë, Rregullorja nr.2001/9 të datës 15.05.2001, në pajtim me Krerët 5.1 (d), 9.1.26 (a), dhe me qëllim të krijimit të kushteve.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ligji për veprimtari kërkimore-shkencore

Next Article

Për arsimin dhe aftësimin profesional

Related Posts