Orë mësimi virtual në lëndën e sociologjisë për maturantët

Materiali ju njeh me një model mësimi virtual në lëndën e sociologjisë për klasën e XII, i punuar nga mësuesja Eljana Brahja. Temat që trajton: “Industrializimi dhe shpejtimi i zhvillimit urban” dhe “Dukuri dhe prirje bashkëkohore”.

Materiali ju njeh me një model mësimi virtual në lëndën e sociologjisë për klasën e XII, i punuar nga mësuesja Eljana Brahja

Temat që trajton: “Industrializimi dhe shpejtimi i zhvillimit urban” dhe “Dukuri dhe prirje bashkëkohore”. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Coronavirus, këshilla nga Lorela Garuli sesi prindërit mund të flasin me fëmijët

Next Article

Ndërthurje e artit pamor me abetaren, klasa e parë

Related Posts