Ndërthurje e artit pamor me abetaren, klasa e parë

Demonstrim shumë i veçatë nëpërmjet videos se si ju mund të ndërthurni artin pamor në mësimin e abetares në mënyrë që vogëlushët të përvetësojnë një mësim më shpejt dhe në mënyrë argëtuese, sugjeruar nga Dr. Blegina Hasko Bezo.

Dr. Blegina Hasko Bezo, mësuese në liceun Artistik “Jordan Misja” Tiranë,nga departamenti i artit figurativ, vjen me një sugjerim tepër interesant. Për të ndërthurur artin pamor në mësimin e abetares, në mënyrë që vogëlushët të përvetësojnë një mësim më shpejt dhe në mënyrë argëtuese, ajo demostron nëpërmjet një videoje se si mund të arrihet diçka e tillë. 

“Kam vajzën në klasë të parë dhe kur ajo merr shkronjë të re unë ia ndërthur me pikturën që ajo të punojë me dëshirë”, është shprehur mësuesja Blegina.

 Ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Orë mësimi virtual në lëndën e sociologjisë për maturantët

Next Article

Rast studimor, plani i nderhyrjes dhe plani i monitorimit

Related Posts