Temat mësimore të përsëritjes për secilën klasë dhe lëndë në Arsimin Fillor

Më poshtë do të njiheni me temat mësimore që do të përsëriten nga data 1 deri më 24 shtator për klasat nga e dyta në të pestë, për të gjitha lëndët që janë caktuar sipas udhëzuesit të posaçëm për përsëritjet nga MASR.

Temat mësimore për përsëritjen e mësimeve, klasa II-V

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Testimi digjital, një ide e re nëpërmjet secilës dija kontrollohet në mënyrë kreative dhe argëtuese

Next Article

Ushtrime mbi disa elementë të përmbajtjes së kornizës kurrikulare si dhe dokumenteve kurrikulare që burojnë prej saj

Related Posts