Berat, 140 nxënës pastruan zonën rreth kalasë

Gjimnazistët iu bashkuan nismës “Unë dhe ti le të pastrojmë, Shqipërinë ta gjelbërojmë”, një projekt i financuar nga ambasada e SHBA

Shumë urime mëshumë se 140 nxënësve të shkollave të mesme nga Berati që dolën vullnetarë për të pastruar zonën rreth kalasë më 8 Prill 2016! Si pjesë e projektit të financuar nga Ambasada Amerikane, “Unë dhe ti le të pastrojmë, Shqipërinë ta gjelbërojmë”, YES Alumni Albania, Fulbright dhe vullnetarë të Korpusit të Paqes në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore të qytetit dhe nxënës nga pesë shkolla të mesme të Beratit u mblodhën jo vetëm për të pastruar por për të përmirësuar komunitetin dhe për të rritur ndërgjegjësimin e pjesëmarrjes qytatare. A keni dëshirë të merrni pjesë? Vizitoni këtë faqe: https://goo.gl/M1Dczv

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Edhe ne”, në klasë luajmë dhe mësojmë së bashku

Next Article

Gjimnazistët publikojnë video kundër dhunës në shkolla

Related Posts