Në Universitetin ‘Aleksandër Xhuvani’ mbyllen 21 degë. Ja cilat profile kanë zgjedhur të rinjtë më shumë këtë vit të ri akademik

Viti i ri Akademik 2022-2023 në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan ka nisur me 21 degë të mbyllura për shkak të zero regjistrimeve apo një numri shumë të vogël, nën 6 studentë që kanë pasur interes për këto degë.

Viti i ri Akademik 2022-2023 në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan ka nisur me 21 degë të mbyllura për shkak të zero regjistrimeve apo një numri shumë të vogël, nën 6 studentë që kanë pasur interes për këto degë.

Në bazë të të dhënave nga Universiteti, degët të cilat kanë marrë më shumë aplikime mbeten në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si Infermieria e Përgjithshme me 250 regjistrime; Infermieri Mami 160 regjistrime; Fizioterapi 100, Imazheri 100 dhe Teknike Laboranti 100.

Universiteti i Elbasanit ka 2573 kuota, nga të cilat janë zënë këtë vit 1435 kuota.

Ndërsa degët të cilat mbyllen këtë vit në Universitetin Aleksandër Xhuvani janë:

 • Gjuhë letërsi 3 Regjistrime
 • Histori Gjeografi 3
 • Gjuhe gjermane 1
 • Gjuhe frënge 0
 • Gjuhe italiane 0
 • Gazetari 1
 • Gazetari dhe Anglisht 3
 • Gjuhe shqipe dhe rome 0
 • Histori dhe gjuhe Gjermane 0
 • Gjeografi dhe Gjuhe Italiane 0
 • Operatore Turistike dhe Gjuhe Gjermane 4
 • Biologji dhe Kimi 3
 • Matematik Fizik 0
 • Studime Mjedisore 2
 • Fizik Kompjuterike 0
 • Matematike dhe Informatikë 0

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Qendra e Trajnimeve Albas/ Kalendari i trajnimeve me kredite për periudhën nëntor 2022

Next Article

Qendra e Trajnimeve Albas/ Kalendari i trajnimeve me kredite për periudhën nëntor 2022

Related Posts