Dita Botërore e Gjuhëve të Shenjave, mesazhi i ndërgjegjësimit

Si shumë liderë botërorë edhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi ka dhënë një mesazh në Ditën Botërore të Gjuhëve të Shenjave, si pjesë e Fushatës “Global Leaders Challenge”, në promovim të të drejtave të njerëzve që nuk dëgjojnë në Shqipëri.

Si shumë liderë botërorë edhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi ka dhënë një mesazh në Ditën Botërore të Gjuhëve të Shenjave, si pjesë e Fushatës “Global Leaders Challenge”, në promovim të të drejtave të njerëzve që nuk dëgjojnë  në  Shqipëri.

“Gjuhët e Shenjave na bashkojnë”, ka qenë mesazhi që Ministrja Kushi ka dhënë në një video mesazh në heshtje, vetëm me gjuhën e shenjave.

“Në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës së Shenjave iu bashkova fushatës për të rritur ndërgjegjësimin për më shumë solidaritet dhe mbështetje për komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë” –  shkruan ministrja në rrjete sociale.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Edukimi artistik”- nga Dr.Blegina Hasko Bezo

Next Article

Dialogu me Sindikatën e Pedagogëve/ Ministrja Kushi propozon politikë pagash bazuar në performancë

Related Posts