Procedurat për emërimin dhe shkarkimin e mësuesve

Procedurat për emërimin dhe shkarkimin e mësuesve nga puna në institucionet publike të arsimit parauniversitar

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Standardet për tekstet shkollore

Next Article

Procedurat e emërimit dhe shkarkimit të nëndrejtorit

Related Posts