Kosovë, planet mësimore të tremujorit të dytë, klasa 0-9

Këto janë planet tremujore për muajt janar – shkurt – mars për vitin mësimor 2020-2021 të cilat mund të shfrytëzohen nga mësuesit e Kosovës.

Planet e tremujorit për muajt janar – shkurt – mars për vitin mësimor 2020-2021,  të cilat mund të shfrytëzohen nga mësuesit e Kosovës, mund t’i shkarkoni duke klikuar këtu! 

Në link brenda keni edhe planet vjetore e dymujore për muajt paraprakë.

Për mënyrën e shkarkimit, këto në foto janë udhëzimet konkrete: 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Loja, institucioni i zhvillimit të njohjes dhe lumturisë te fëmijët…

Next Article

Miqësi e ngushtë apo shoqëri?

Related Posts