MASHT ndryshon datat e provimeve të gushtit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka vendosur që pjesa e parë e provimit të gushtit të zhvillohet me 25 gusht ndërsa pjesa e dytë me 30 gusht.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Projektligji për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës

Next Article

Plani mësimor në arsimin parauniversitar të Republikës së Kosovës

Related Posts