Udhëzimet e reja për procesin mësimor nga data 1 dhjetor

Ky është udhëzuesi i ri i cili do të vihet në zbatim për procesin mësimor nga data 1 dhjetor 2020. Bazuar në të dhënat e MSH për situatën e pandemisë nga COVID – 19 dhe në vendimin e KTE-së, MASR ka përgatitur shtojcën 1 të udhëzuesit të fillimit të vitit shkollor 2020 – 2021.

Bazuar në të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Mbrojtjes Sociale për situatën e pandemisë së shkaktuar nga COVID – 19 dhe në vendimin e Komitetit Teknik të Ekspertëve, MASR në bashkëpunim me ASCAP-in dhe me institucione të tjera të varësisë kanë përgatitur shtojcën 1 të udhëzuesit të fillimit të vitit shkollor 2020 – 2021.

Shkollat, ZVAP-të, DRAP-et dhe DPAP, duke u bazuar në udhëzuesin dhe në këtë shtojcë, si dhe në vendimmarrjet e MASR-së, do të përshtatin mësimin sipas varianteve përkatëse të skenarit 2 që do të zbatohet.

Kujdes: Programi mësimor, plani mësimor dhe ngarkesat mësimore të personelit mësimdhënës nuk do të ndryshojnë në asnjë rast, pavarësisht skenarit të zbatuar sipas kësaj shtojce.

Ky është udhëzuesi i plotë të cilin mund ta shkarkoni në PDF

N. Allkja Biçaku

 © Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nis mësimi i kombinuar nga 1 dhjetori, Ministrja Kushi: Përjashtim vetëm për klasat fillore dhe të 12-ta (viti shkollor 2020-2021)

Next Article

Bullizmi në kohë pandemie, trajnim falas për 100 vetë (2020)

Related Posts