Mësimi virtual: Teksti biografik dhe autobiografik, rasti i Fan Nolit

Drejtoresha e shkollës nëntë vjeçare “Sule Harri”, Elbasan, Edlira Ekmekciu, ka realizuar orën virtuale, të lëndës gjuhë shqipe dhe letërsi, për klasën e tetë, duke marrë në trajtim tekstin biografik dhe autobiografik. Rasti që është përzgjedhur për konkretizim është ai i Fan Nolit.  

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Thirrja e qeverisë së nxënësve të shkollës "Gjok Shqiptari", Pogradec

Next Article

Koronavirusi, sociologu Gëzim Tushi: Duhet disiplinë personale, vetëpërmbajtje dhe rregull social

Related Posts