Disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 69/2012

Më poshtë do të gjeni relacionin për projektligjin “për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 69/2012, për sistemin arsimor parauniversitar në republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar.

Projektligji, “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 69/2012 “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar”, ka si qëllim rritjen e efektivitetit të zbatueshmërisë së ligjit për sistemin arsimor parauniversitar dhe mbështetjen e reformave në këtë fushë.

Ndryshimet i gjeni më poshtë në PDF 

Ligji nr. 69/2012, “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë” i azhurnuar dhe aktet nënligjore në zbatim të tij.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Alma Shiba Mara: Dritëhijet në arsim...

Next Article

QTPA: Trajnim me kredite më 28 korrik, moduli “Rëndësia e komunikimit dhe bashkëpunimit shkollë komunitet”

Related Posts