Teste përmbledhëse për klasat I-V, për të trija periudhat në të gjitha lëndët

Në këtë material do të gjeni të përmbledhur testet për klasat e Arsimit Fillor (I-V) për të trija periudhat në të gjitha lëndët të punuara nga mësuesja jonë bashkëpunëtore dhe e palodhur, Violeta Kuqi. Testet përmbajnë edhe tabela të specifikimeve. Viti shkollor 2021-2022.

TESTE PËRMBLEDHËSE PËR TË GJITHA PERIUDHAT (shtator-dhjetor, mars-prill, prill-qershor)

Klasat: I-V

Përgatiti: Violeta Kuqi  

Shkolla “Sul Harri”, ZVA Elbasan

Teste përmbledhëse për të trija periudhat klasa I

Teste përmbledhëse për të trija periudhat klasa II

Teste përmbledhëse për të trija periudhat klasa III

Teste përmbledhëse për të trija periudhat klasa IV

Teste përmbledhëse për të trija periudhat klasa V


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Teste përmbledhëse për klasat I-V, për të trija periudhat në të gjitha lëndët

Next Article

Festa e Flamurit në klasën e mësimdhënëses nga Prishtina Filloreta Mustafa-Dermaku

Related Posts