Test për mësuesit, 100 pyetje dhe përgjigje ndihmëse për provimin e kualifikimit

Ky është një material që i vjen në ndihmë të gjithë mësuesve që kanë provimin e kualifikimit. Testi me pyetje dhe përgjigje është përgatitur nga mësuesi ynë bashkëpunëtor Bledi Lipo.

Teste model për provimin e kualifikimit, formati PDF (Pyetjet) 

Çelësi i 100 pyetjeve ndihmëse për kualifikim (Përgjigjet) 

(Përgjigjet janë dhënë sipas këndvështrimit të mësuesit Bledi Lipo dhe se ai është i hapur të diskutojë ose të mirëpres ide). 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Datat e provimeve të lirimit 2021

Next Article

“Siguria e fëmijëve në internet” nga mësuesja Marsela Peçollari

Related Posts