Datat e provimeve të lirimit 2021

MASR ka publikuar në faqen zyrtare Udhëzimin për zhvillimin e Provimeve të Lirimit 2021. Provimet kombëtare te arsimit bazë për vitin 2021 do te zhvillohen në muajin qershor: Gjuha shqipe më 16, Matematika 21, dhe Gjuha e huaj në datën 25 qershor.

Nxënësit të cilët do të mbyllin ciklin e shkollës 9-vjeçare do të mund të testohen për lëndët bazë në muajin qershor. MASR ka bërë publike datat për secilën lëndë. 

Provimi në lëndën e Gjuhës shqipe do të zhvillohet më datën 16 qershor, ai i Matematikës më 21 qershor dhe Gjuha e huaj më 25 qershor. 

Për nxënësit e pakicave kombëtare provimi për gjuhën amtare do të zhvillohet më 11 qershor 2020.

Këto provime do të fillojnë në orën 10:00 dhe do të zgjasin 2 orë e 30 minuta.


Lista e gjuhëve të huaja qe do të jepen si provim i detyruar, janë: anglisht, italisht, frëngjisht dhe gjermanisht.

Gjuha Shqipe – 16 qershor 2021

Matematika – 21 qershor 2021

Gjuha e Huaj – 25 qershor 2021

Për më tepër njihuni me udhëzimin e posaçëm për provimet kombëtare të arsimit bazë. 

UDHËZIM NR. 9, DATË 09.04.2021 “PËR ZHVILLIMIN E PROVIMEVE KOMBËTARE TË ARSIMIT BAZË, NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË, VITI SHKOLLOR 2020-2021 (SESIONI I PARË)”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Strategji në menaxhimin e ankthit para provimeve për nxënësit në sistemin arsimor 9-vjeçar

Next Article

Test për mësuesit, 100 pyetje dhe përgjigje ndihmëse për provimin e kualifikimit

Related Posts