Udhëzim i përbashkët për vitin shkollor 2021-2022 në sistemin arsimor parauniversitar

Në këtë udhëzues të MASR do të informoheni në lidhje me veprimtaritë në institucionet arsimore parauniversitare për arsimin parashkollor, fillor, të mesëm të ulët, atë të lartë, arsimin e orientuar etj., si dhe me politikat, strategjitë dhe marrëveshjet për vitin shkollor 2021-2022.

UDHËZIM I PËRBASHKËT PËR VITIN SHKOLLOR 2021-2022 NË SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Fjalët tona përballë nxënësve dhe fëmijëve tanë

Next Article

Përse shërben regjistri personal dhe regjistri vjetor online? Dy modele në programin Excel

Related Posts