Provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, rezultatet (matura 2018)

Qendra e Shërbimeve Arsimore publikon online rezultatet e testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2018.

Qendra e Shërbimeve Arsimore publikon online rezultatet e testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2018

Morën pjesë në testim 35 609 nxënës në total.

Të vlerësuar me notën 4, 3.8% ose 1 363 maturantë

Të vlerësuar me notën 10, 0.6% e nxënësve ose 221 maturantë

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Të lexosh libra nuk është gjithmonë një detyrë e thjeshtë…

Next Article

Kreativiteti lind edhe nga shikimi

Related Posts
më shumë

ESKILI, leksion 5

Dr.Ermira Ymeraj ka hartuar në ndihmë të maturantëve dhe mësuesve gjithë programin orientues për letërsinë. Në leksionin e…