Matura Shtetërore, rezultatet e provimit në lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë (2019-2020)

Përmes linkut të mëposhtëm, do të njiheni me notat në lëndën e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mësimdhënie e mirë, mësues i suksesshëm

Next Article

Rezultatet e provimit të detyruar në lëndën e Gjuhës së huaj

Related Posts