Plani ditor për realizimin e përsëritjes së kapitullit

Kjo orë mësimi e hapur ku temë e planifikuar ishte përsëritja e kapitullit “Ndërveprimet” u realizua nga mësuesja e fizikës në shkollën “Ismail Qemali” Elona Terziu me nxënësit e klasës së X.

Në shkollën “Ismail Qemali” u zhvillua një orë e hapur në lëndën e fizikës në klasën e X-të me mësuese Elona Terziu. Kjo orë ishte përsëritje e kapitulli “Ndërveprimet”. Nën drejtimin e mësueses nxënësit rifreskuan njohuritë e marra.

Në përfundim të orës së mësimit nxënësit realizuan disa eksperimente. Në videon e mëposhtme janë nxënësit që realizojnë eksperimentet dhe shpjegojnë proceset që ndodhin. 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Shorti i ligave të Europës

Next Article

Orë e hapur mësimore në shkollën “Ismail Qemali”

Related Posts