Standardet profesionale për drejtuesit e institucioneve arsimore parashkollore

Dokumenti i Standardeve profesionale për drejtuesit e kopshteve synon t’i ndihmojë drejtuesit në zhvillimin e detyrave, përgjegjësive dhe funksioneve brenda institucioneve arsimore që drejtojnë.

Dokumenti i Standardeve profesionale për drejtuesit e kopshteve synon t’i ndihmojë drejtuesit në zhvillimin e detyrave, përgjegjësive dhe funksioneve brenda institucioneve arsimore që drejtojnë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

"Të jesh një mësimdhënës në ditët e sotme është bërë e vështirë..."

Next Article

Standardet e Përgjithshme Profesionale të Shërbimit Psiko-social Shkollor

Related Posts