Plani dhe Programi i punës edukative me nxënës të institucioneve të arsimit special

Detyrat dhe përmbajtja e programit të punës edukative me nxënës të institucioneve të arsimit special rrjedhin nga Ligji mbi Arsimin Fillor dhe të Mesëm të Kosovës.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Detyrë klase: Dhoma ime

Next Article

Mësimi i personalizuar, çelësi i suksesit të nxënësve?

Related Posts