Plan vjetor i veprimtarive edukative për vitin e parë të shkollave të mesme

Sjellim për ju një model plani vjetor të veprimtarive edukative për shkollat e mesme, viti shkollor 2019-2020. Konkretisht materiali më poshtë ju paraqet planin kujdestari për klasën e X-të.

Materiali më poshtë ju njeh me planin vjetor të veprimtarive edukative për vitin shkollor 2019-2020 për klasën e X-të. Ju mund të bazoheni tek ky plan për të hartuar edhe të tjerë, sa i takon orëve kujdestari në shkollat e mesme. Në planin bashkangjitur tregohen drejtimet kryesore ku do të përqendrohet puna edukative si dhe veprimtaritë për çdo muaj të vitit shkollor.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për t'u edukuar nuk mjafton arsimimi

Next Article

Orë model në lëndën e biologjisë, klasa VIII, shkolla "Ardian Klosi"

Related Posts