Orë model, lënda Fizikë, Klasa IX, shkolla Dora Distria, Tiranë

Ju paraqesim një orë model në lëndën e fizikës nga mësuesja Shpresa Gorana me nxënësit e klasës IX. Ora model është shkëputur nga faqja e IZHA-s dhe ajo i përket shkollës Dora Distria, Tiranë.

Me fillimin e nismës 3 lëndë në 6 orë, orët e ashtuquajtura model janë kthyer në të dobishme për vetë faktin se koha e një mësuesi në dispozicion është më e konsiderueshme sesa dikur, për ta organizuar orën e mësimit edhe në formën e bashkëpunimit dhe të argëtimit mes nxënësve. Këta të fundit padyshim mund të aktivizohen thuajse të gjithë. Për t’u referuar, ne po ju sjellim një orë model në lëndën e fizikës nga mësuesja Shpresa Gorana me nxënësit e klasës XI. Ora model është shkëputur nga faqja e IZHA-s dhe ajo i përket shkollës Dora Distria, Tiranë. Gjatë kësaj ore model trajtohet tema: fortësia dhe lartësia e tingullit (ora e parë) më pas vijohet me punë praktike.  

Për ta parë videon e orës model mjafton të klikoni mbi videon më poshtë: 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Eskursion mësimor në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Next Article

Arsimimi i futbollistëve, 10 më të talentuarit

Related Posts