Numri i nxënësve dhe normat e punës mësimore në institucionet e arsimit parauniversitar (viti akademik 2018-2019)

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në udhëzimin numër 30, datë 12.09.2018 ka përcaktuar numrin e nxënësve për klasë dhe normat e punës mësimore në institucionet e arsimit parauniversitar.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Përse zgjodha të bëhem mësuese?

Next Article

"Të dashur nxënës, ne jemi një"

Related Posts