“Nuk ke pasur fëmijëri të mirë, nëse nuk e ke luajtur këtë lojë…”

“Nuk ke pasur fëmijëri të mirë, nëse nuk e ke luajtur këtë lojë me shokun e bankës” kjo është dixhitura e fotos e cila është publikuar në rrjetet sociale. Në fakt është një lojë e thjeshtë të cilën nxënësit e luajnë me shokun e bankës gjatë pushimt të gjatë apo pushimeve të shkurtra mes orëve të mësimit kur mësuesi nuk është në klasë.

Në një fletore me katrorë vizatohet një romb. Branda saj lojtarët bëjnë nga një vizë derisa formohet një katror. Secili nga lojtarët në katrorët e fituar shënojnë pikën e tyre. Njëri nga lojtarët mund të shënojë një X tjetri vetëm një pikë. Në fund të lojës numërohen pikët dhe shpallet fitues ai që ka më shumë katrorë.

Nëse ju luani individualisht lojëra elektronike në pushimet e shkurtra ne ju sugjerojmë të provoni këtë lojë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Njihen vitet e punës së arsimtarëve gjatë viteve 1990-1999

Next Article

Mësim dhe zbavitje, ja disa metoda efektive mësimore

Related Posts