Ndërtimi i Portofolit Evropian të gjuhëve të huaja, qëllimi dhe përdorimi i tij

Mësuesja e gjuhës angleze, Ardiana Kurti, sjell Portofolin Evropian të gjuhëve të huaja. Në këtë material ju do të njiheni me qëllimin, ndërtimin dhe përdorimin e tij.

Ky është Portofoli Evropian i gjuhëve të huaja i përgatitur nga mësuesja e anglishtes, Ardiana Kurti. Ky portofol i ndihmon nxënësit duke i dhënë formë e konkretizim përvojës së të nxënit. Ai gjithashtu i motivon nxënësit duke i dokumentuar të gjitha përpjekjet për te rritur aftësitë e të nxënit ndërsa regjistron aftësitë linguistike e kulturore të marra. Për më tepër, më poshtë njihuni me një model të Portofolit Evropian. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gjuha e trupit, sinjali që tregon shumëçka për nxënësit tuaj

Next Article

Një ligj i ri filipinas kërkon që të gjithë studentët të mbjellin 10 pemë në mënyrë që të diplomohen

Related Posts