Urdhrat për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve të klasës IX dhe nxënësve maturantë

Orët e konsultimeve në AMU & AML paguhen përkatësisht në bazë të urdhrave të MASH, nr. 120 & 121, datë 25.02.2010. Sipas këtyre akteve, orët e konsultimeve llogariten në ngarkesën vjetore të mësuesit që i zhvillon këto orë. Më poshtë do të gjeni dy urdhrat përkatës.

Orët e konsultimeve në AMU & AML paguhen përkatësisht në bazë të urdhrave të MASH, nr. 120 & 121, datë 25.02.2010. Sipas këtyre akteve, orët e konsultimeve llogariten në ngarkesën vjetore të mësuesit që i zhvillon këto orë. Por duke qenë se, zakonisht, mësuesi ngarkohet me normë mësimore javore të plotë që në fillim të vitit shkollor, atëherë i bie që këto orë të paguhen si orë suplementare në fund të vitit shkollor. 

Urdhër për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve të klasës IX në arsimin bazë 

Urdhër për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve maturantë 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nxënësi Olt Bajrami do të përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare të Fizikës

Next Article

E paprecedentë! Dhunohet mësuesja në Memaliaj, sulmohet fizikisht nga e afërmja e një nxënëseje

Related Posts