Muzikë-AMU, teste përmbledhëse, periudha parë

Teste të dobishme për mësuesit e muzikës për të vlerësuar nxënësit e klasës së pestë, gjashtë, shtatë, tetë dhe nëntë. Këto janë teste përmbledhëse për periudhën e parë, shtator-dhjetor.

Detyra përmbledhëse dhe teste për periudhën e parë, shtator-dhjetor, të hartuar nga mësues të Arsimit të Mesëm të Ulët në lëndën e muzikës. Ju ftojmë të lexoni shembujt e mëposhtëm për të hartuar dhe ju tuajit. Testet janë hartuar nga mësues të ndryshëm të shkollave 9-vjeçare të Tiranës. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Plani i emergjencës, tashmë i afishuar në çdo shkollë

Next Article

Dallimet kuptimore të fjalëve “përball” dhe “përballë”

Related Posts