Miratohet karta e performancës së shkollës

Karta e performancës së shkollës, kuptimi dhe përdorimi i saj në institucionet arsimore në Republikën e Shqipërisë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Lista rekomanduese e literaturës për bibliotekat e shkollave në arsimin parauniversitar

Next Article

Dispozitat normative për sistemin arsimor parauniversitar

Related Posts