“Microsoft Surface Dial” një mënyrë e re për të krijuar

Microsoft Surface Dial, është një pajisje në formën e një topi hokeji e projektuar për të punuar me “Studio Surface” të Microsoft-it. Sipërfaqja e “Studio surface” është një ekran i ndjeshëm Pixel 28-inç. Me këtë “tablo” digjitale, ju mund të skiconi, vizatoni dhe pikturoni direkt në ekran duke përdorur një stilolaps digjital.

Kur vizatoni me dorë, ju mund ta menaxhoni shumë mirë punimin tuaj duke fshirë një gabim, të ndryshoni tonet e ngjyrave, etj. Ndërkohë që kur përdorni Studio Surface, ka shumë shkurtesa, menu, dhe opsione ku ju mund të veproni, dhe ky është momenti ku ju vjen në ndihmë “Dial Surface”.

Për ta përdorur Dial Surface, ju e vendosni atë në ekranin e Surface Studio. Pajisja tregon opsionet që shfaqen në ekran. Duke e kaluar atë në ekran ju mund të afroni të zvogëloni, të shfrytëzojë një menu, dhe shkurtesat e aksesit, si dhe të kontrolloni vizatimet. Ju mund të kontrolloni gjithashtu muzikën duke lëvizur dokumentet në mesin e karakteristikave të tjera. Pajisja është e punuar prej alumini dhe peshon 145 gr.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Mësuese e di…të duam shumë, na mungon”

Next Article

Albas zhvillon trajnime çdo të shtunë në orën 10:00

Related Posts