Mësimdhënia e bazuar në projekte – mësuesja Albana Toçka

Ç’është mësimdhënia e bazuar në projekte? Si mund të ndërtohet një projekt? Besojmë se këto janë pyetje për të cilat ju nevojitet të merrni përgjigje këtë periudhë, nëse do të jepni provimin e kualifikimit! Ne ju sjellim një informacion përmbledhës por dhe një model të përgatitur nga mësuesja Albana Toçka.

Materiali në vijim ju njeh me të dhënat se si mund të realizohet mësimdhënia me projekte teksa mësuesja e talentuar Albana Toçka ka përgatitur edhe një model konkret pune me projekt në lëndën e Gjuhës Shqipe për klasën e 8-të me titullin “Folklori ynë i larmishëm”. 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nisma: Portali Shkollor Albas shpall marsin si Muajin e Mësimdhënësve dhe të Nënave

Next Article

Orë model leximi jashtë klase dhe dramatizim i mbështetur në librin “Udhëtim në botën e pemëve”

Related Posts